FB Velikonoce byly na silnicích tragické
Vypnout Preloader

Každým rokem Vindicia varuje, že je třeba dát si během prodlouženého velikonočního víkendu velký pozor při řízení auta. Provoz je totiž rizikovější než jindy - na silnice se vydávají i sváteční šoféři, návštěvy příbuzných zase dovedou do měst ty řidiče, kteří si většinou troufají jen na venkovské okresky. Spolu s tím, že sezónu zahajují i cyklisté a motorkáři, se jedná o nebezpečný mix. I proto koneckonců policie každoročně posiluje hlídky a věnuje se i namátkovým kontrolám. Nejeden pilot totiž po pomlázce vyrazí do ulic opilý.

Pozor na Velikonoce na silnicích.jpg

Letos se toto varování bohužel bezezbytku potvrdilo. Policie hlásila, že během prodlouženého víkendu na silnicích zemřelo sedm lidí. Loni si přitom podle stejného článku Velikonoce vyžádaly jen dvě oběti. Smrtelné nehody letos policie zaznamenala v sobotu a v neděli.

A přesně jak předpověděla Vindicia, umírali právě motorkáři. Ze sedmi mrtvých zahynuli hned tři milovníci jedné stopy! :(

Právě motorkáři přitom patří mezi skupinu poškozených, pro kterou je získání odškodnění poměrně problematické. Ze strany pojišťoven jsou jim podle zkušeností Vindicia tak trošku házeny klacky pod nohy. Pamatujte ale, že při každé nezaviněné nehodě platí nárok na odškodnění po bouračce. To se skládá hned z několika položek - od bolestného přes ošetřovné a cestovné až po ztížení společenského uplatnění. Nenechte se proto odradit, spojte se co nejdříve s experty, kteří vědí, na co máte reálně právo a jak vám spravedlivé odškodnění po dopravní nehodě vymoci.


Doufejme, že příští Velikonoce budou o něco veselejší...


Další tipy pro odškodnění najdete na našem blogu :-)


Chcete bezplatnou radu? Kontaktujte nás!

Naši odborníci vám nezávazně poradí.

Vindicia

www.odskodnime.cz

Telefon: +420 605 921 823

Mail: info@odskodnime.cz


Sdílet článek s přáteli / kolegy: