FB Nehodovost o prázdninách nepotěšila | Vindicia s.r.o.
Vypnout Preloader

Prázdniny jsou pro silnice poměrně specifický čas. Ve městech obvykle ubude ruch, protože je zde méně studentů i školou povinných dětí, část obyvatel navíc tráví čas na dovolené. Naopak na mimoměstských komunikacích najdeme více cyklistů, chodců i dalších sportovců, nezřídka navíc v méně pozorném prázdninovém rozpoložení. K tomu je špička sezóny motorkářů, kteří patří mezi křehčí účastníky dopravního provozu. I proto Policie většinou července a srpen nahlíží zvlášť. Jak si tedy vedlo léto 2023?

Čísla nejsou nijak pozitivní. Zemřelo 86 osob, o 6 více než v loňském roce. A více než 300 lidí následkem nehody bojuje s těžkým zraněním. Podle Policie řidiči hřešili o něco více než během prázdnin 2022. Řešila totiž asi 69 000 prohřešků, o 2 500 více v meziročním srovnání.

A jaké byly typické chyby? Nejčastěji se jednalo o nepozornost, o špatné otáčení. Policie se také zaměřila na kontroly: především postihovala nevěnování se řízení, jízdu pod vlivem alkoholu a nedodržování rychlostních limitů.


Vindicia připomíná, že po nehodě mají lidé nárok na odškodnění. A kompenzace po bouračce se šplhá na opravdu vysoké částky, v průměru jde asi o milion korun! Odškodnění po nehodě navíc neustále roste. Za takovou částku se rozhodně vyplatí bojovat.


Pokud jste vy nebo vaši blízcí bourali, máte v případě nezaviněné nehody nárok na odškodnění po bouračce. A to je velmi vysoké, v průměru dosahuje milionu korun a každým rokem roste. Kdo se spolehne jen sám na sebe, získá většinou ani ne třetinu této částky. Proto se raději spojte s odborníky, kteří vám poradí, na co si dát pozor a na co naopak klást důraz. Pomohou vám získat nejvyšší možné odškodnění. Vindicia má úspěšnost přes 90 %!

A hlavně, pokud pro vás odškodnění nevymůžeme, nic neplatíte. Vůbec tedy neriskujete.


Další tipy pro odškodnění najdete na našem blogu :-)


Chcete bezplatnou radu? Kontaktujte nás!

Naši odborníci vám nezávazně poradí.

Vindicia

www.odskodnime.cz

Telefon: +420 605 921 823

Mail: info@odskodnime.cz


Sdílet článek s přáteli / kolegy: