FB Řidiči, pozor! Do škol a na silnice se vrací děti | Vindicia s.r.o.
Vypnout Preloader

Prázdniny skončily a do lavic se vrací děti. Nezapomínejte na ně při řízení! Bude chvíli trvat, než si zase osvojí klasickou rutinu a opatrnost. Některé děti čeká cesta do školy vůbec poprvé, buďte proto nejen opatrní, ale také trochu tolerantní. Přece neprotroubíte prvňáčka jen proto, že mu dlouho trvá vysoukat se i s velkou aktovkou z auta.

Navíc počítejte s tím, že zhoustne i samotný provoz. Přece jen spousta rodičů vozí své děti do školy autem. Ať už si o tom myslíte cokoliv, rozhodně se to projeví na množství vozidel ve městech, mnohdy třeba i v úzkých uličkách.


Kdyby se bohužel něco stalo, vzniká tu nárok na odškodnění dopravní nehody, se kterým Vindicia dokáže poradit. Vztahuje se samozřejmě i na chvíli, kdy je účastníkem nehody chodec. I ten má nárok na kompenzaci po bouračce. A naopak, pro situace, kdy např. nehodu zaviní samotné dítko, se vyplatí mít dobrou pojistku odpovědnosti.

Počítejte tedy se spoustou zmatků, nervózními rodiči, rozjívenými, zkratkovitě jednajícími dětmi a poněkud rozladěnými dalšími účastníky provozu. A vyrazte raději do práce o něco dříve, ať si ušetříte nervy a na konci dne se všichni vrátí domů živí a zdraví.

Dětem přejeme skvělý první školní den, ať je to letos super! :-)


Pokud jste vy nebo vaši blízcí bourali, máte v případě nezaviněné nehody nárok na odškodnění po bouračce. A to je velmi vysoké, v průměru dosahuje milionu korun a každým rokem roste. Kdo se spolehne jen sám na sebe, získá většinou ani ne třetinu této částky. Proto se raději spojte s odborníky, kteří vám poradí, na co si dát pozor a na co naopak klást důraz. Pomohou vám získat nejvyšší možné odškodnění. Vindicia má úspěšnost přes 90 %!

A hlavně, pokud pro vás odškodnění nevymůžeme, nic neplatíte. Vůbec tedy neriskujete.


Další tipy pro odškodnění najdete na našem blogu :-)


Chcete bezplatnou radu? Kontaktujte nás!

Naši odborníci vám nezávazně poradí.

Vindicia

www.odskodnime.cz

Telefon: +420 605 921 823

Mail: info@odskodnime.cz


Sdílet článek s přáteli / kolegy: