FB Poradci, zpozorněte. Rozšiřte své portfolio a pomozte klientům v naléhavé situaci | Vindicia s.r.o.
Vypnout Preloader

Každý správný finanční poradce se zajímá o to, aby svým zákazníkům skutečně přinášel užitek.

Existují ale i jiné výzvy než jen nastavení co nejvýnosnějších investic, bezpečného a spolehlivého pojištění či výběr vhodného úvěru.

Některé situace člověk neplánuje, přesto mu radikálně změní život.

Dobrý finanční poradce v nich umí pomoci.

Jedná se o případy, kdy se člověk těžce zraní, třeba při dopravní nehodě či při výkonu zaměstnání.

A v nejhorším o situace, kdy lidé svého milovaného úplně ztratí, nebo už trvale čelí devastujícím následkům.

Život rázem obrátí vzhůru nohama.

Lidé řeší zcela nečekané věci, mají naléhavé povinnosti, zároveň je neštěstí a ztráta paralyzují natolik, že nemají sebemenší kapacitu řešit tak důležitou věc, jako je odškodnění.

Právě na kompenzaci mají přitom zranění či pozůstalí nárok. A bývá vysoké, u úrazů v práci i po nehodě dosahuje v průměru milionu korun. Čím jsou následky horší, tím částka roste.

Jenže aby bylo vymoženo v celé výši, na kterou má člověk nárok, je třeba, aby se zapojili experti.

Bez nich lidé vymohou jen třetinu toho, na co mají právo – je to dáno neznalostí postupu, nevírou ve spravedlnost, stresem, ale i strachem z toho, že jako jedinci čelí velkým pojišťovnám.

V takové chvíli mohou pomoci finanční poradci.

Stačí, když budou vědět, koho v takové životní situaci doporučit. Vindicia má při vymáhání spravedlivého odškodnění úspěšnost přes 90 %. Její experti vychází z moderních metodik na posuzování zdravotních následků a znají všechny triky pojišťoven i nepoctivých zaměstnanců. Prvotní posudek od pojišťovny, který klientovi přisoudí třeba 45 tisíc korun, dokážeme znevěrohodnit a odškodnění vytáhnout na více než milion.


Navíc u Vindicia pro klienty nehrozí žádné riziko – společnost si odměnu bez až ze získané částky. Pokud nic nevymůže, klienti nic neplatí.

Celou řadu případů řešíme mimosoudně, takže se klienti nemusí bát neustálého dojíždění k soudu.

Co taková spolupráce znamená pro poradce?

Rozšíření portfolia a ještě více situací, v nichž dokážou klientovi dobře poradit – navíc v době, kdy s rodinou řeší skutečně krizové chvíle a každá pomoc je trojnásobně cenná.

Myslíme na ně i s finanční odměnou.

„Nezapomínejte ani na to, že úspěšně vymožená kompenzace znamená třeba i stovky tisíc, které můžete svému klientovi dobře investovat a zhodnotit. Získáte tak jeho důvěru, skvělou referenci, nové zákazníky. A pokud má člověk od poradce vhodně nastavené komerční pojištění, v případě vysokého odškodnění ze soukromé pojistky ukáže poradce jak své kvality, tak i a přínos pojištění. Hodně poradců co s námi pracují využívají odškodnění jako další zdroj získání doporučení, jako nový otvírač dveří do firem a podobně,“ říká Tomáš Beck z Vindicia.

Zaujalo vás to?

Spojte se s námi, domluvíme se, co pro vás můžeme udělat.

Rozšíříme společně okruh situací, v nichž můžete svým klientům pomoci, zlepšíme vaše znalosti a finanční podmínky jsou pro naše spolupracovníky také atraktivní.

Ve velké konkurenci, která na trhu panuje, tak budete pro klienty jasná volba.


Další tipy pro odškodnění najdete na našem blogu :-)


Chcete bezplatnou radu? Kontaktujte nás!

Naši odborníci vám nezávazně poradí.

Vindicia

www.odskodnime.cz

Telefon: +420 605 921 823

Mail: info@odskodnime.cz


Sdílet článek s přáteli / kolegy: