FB Jak paní uklízečka porazila ředitelku a získala pořádné odškodnění za pracovní úraz
Vypnout Preloader

Když s klienty řešíme pracovní úrazy, setkáváme se s různými přístupy ze strany firem. Některé jsou velmi nápomocné a snaží se poskytnout vše, co od nich žádáme. Jejich cílem je, aby zraněný zaměstnanec dostal spravedlivé odškodnění, na které má nárok. Jindy se potkáme se zmatkem, nejistotou, co dělat. A jsou i případy, kdy firma či někteří její reprezentati dělají vše pro to, aby poškozenému naházeli maximum klacků pod nohy a cestu ke kompenzaci mu buď silně znepříjemnili nebo alespoň velmi zkomplikovali. Jedním z našich nejhorších zážitků bylo poznání, že vážně zraněnému pracovníkovi blokuje šanci na odškodnění manažer, a to s argumentem "přece dělník nemůže dostat dva miliony"!

My se ale komplikací nebojíme a poškozeným vždy dáme veškerou podporu.

Přesvědčila se o tom i paní uklizečka ze severu Čech. Dáma chodila udržovat prostory v čistotě, aby se při práci všichni cítili bezpečně a dobře. Jenže jednou se stala nehoda, paní se bohužel při výkonu práce zranila. A to relativně vážně: hned natřikrát si zlomila holenní kost. To samozřejmě znamenalo spoustu bolesti a velká omezení v životě - se sádrou toho moc neuklidíte. Měla jednoznačně nárok na odškodnění, jenže ouha, firma se na tuto možnost zrovna netvářila a odmítla pomoci. Paní uklízečka naštěstí věděla, na co má nárok a obrátila se na Vindicia, která případ převzala a začala na získání kompenzace pracovat. Jenže co se nestalo? Kontaktovala nás sama paní ředitelka. Velice nevybíravě nám opakovaně volala s tím, že ona sama nárok zraněné zaměstnankyně neuznává a podobné záležitosti si vyřeší ona sama.

A jak to dopadlo?

Tak, jak mělo.

Paní uklízečka odešla nejen s vysokým odškodněním, ale také s dvanácti platy, protože už nemohla dosavadní práci vykonávat.


Našim klientům, kteří mají obavy z postupu vůči velkým společnostem či pojišťovnám, to říkáme opakovaně: právo platí pro malé i velké. Nezáleží na tom, zda jste jednotlivec či mocná firma. Zákony platí pro každého. Proto se nebojte, s důvěrou se obraťte na nás. Experti z Vindicia vás podpoří!


Další tipy pro odškodnění najdete na našem blogu :-)


Chcete bezplatnou radu? Kontaktujte nás!

Naši odborníci vám nezávazně poradí.

Vindicia

www.odskodnime.cz

Telefon: +420 605 921 823

Mail: info@odskodnime.cz


Sdílet článek s přáteli / kolegy: