FB Finanční poradci, zpozorněte. Máme tip, jak nabídnout to nej pro klienty a odlišit se od konkurence | Vindicia s.r.o.
Vypnout Preloader

Správný finanční poradce dokáže výborně zhodnotit peníze klientů, ale také jim pomoci například s pojištěním domácnosti, odpovědnosti a zdraví. Velmi často ale čeští odborníci z branže podceňují oblast, která například v Německu patří mezi vůbec nejlukrativnější část práva. Jedná se o částky z odškodnění za dopravní nehody a pracovní úrazy. V tuzemsku mají lidé jen mizivé povědomí o tom, že mají nárok na vysoké finanční kompenzace, které navíc neplatí ani viník nehody či zaměstnavatel, ale jejich pojišťovny. Získané stovky tisíc by lidé mohli chytře investovat a zajistit si s nimi budoucnost, nebo je maximalizovat jakožto kompenzaci vzniklé situace.

Jenže se tak neděje. Proč? Protože lidé o této možnosti netuší a peníze jim utíkají.

Právě vy jako finanční poradce můžete být tím, kdo jim v dané situaci předá ty správné informace a kontakty, čímž si značně vylepšíte i své vlastní portfolio služeb. O zvýšení konkurenceschopnosti ani nemluvě.

V čem můžete klientům pomoci? Ročně se stane více než 40 tisíc pracovních úrazů a okolo 100 tisíc dopravních nehod, které si vyžádají desítky tisíc zraněných. To je obrovské množství lidí, kteří mají nárok na odškodnění, ale často o tom vůbec neví. Nejenže tápou ohledně svých nároků. V krizové situaci, jakou je řešení léčby a kompenzace výpadků příjmů, navíc ani nemají energii na to, aby si zjistili, jak správně postupovat.

Právě v takové chvíli budou potřebovat, aby k jejich případu přišel někdo, kdo přesně ví, jak na to. Jaké kroky učinit, co nezanedbat, jakých chyb se nedopustit. Zkrátka někdo, kdo se v odškodňování vyzná a pomůže poškozeným získat maximální kompenzaci.

Klienti mohou získat stovky tisíc korun Je totiž obrovský rozdíl, jestli zraněnému člověku vypadne příjem a bude se muset rvát s následky sám, nebo zda ho nasměřujete k odborníkům, kteří se vším pomohou. Kteří vědí, jaké jsou triky zaměstnavatelů a pojišťoven, jak postupovat co nejvýhodněji. Podle zkušeností Vindicia jsou částky za odškodnění sice vysoké (v průměru 800 tisíc za pracovní úraz a 1 milion korun za nehodu), pokud se ale člověk snaží částku vymoci sám, získá sotva třetinu. A drobné nezkušené firmy či advokáti bez specializace většinou situaci jen komplikují.

Získané vysoké částky jim následně můžete pomoci investovat, poradit, jak s nimi dále nakládat.


S odškodňováním pracovních úrazů, dopravních nehod i soukromých pojistek má Vindicia dlouhodobé zkušenosti. Uspějeme ve více než 90 % sporů! Klientům už jsme vymohli více než miliardu korun. Navíc se nemusíte bát, že vaši klienti někomu naletí – Vindicia si nikdy nebere žádný poplatek dopředu. Odměnu získá až z úspěšně odškodněných případů.

Chcete vědět více? Zajímavosti i bližší informace se dočtete v našem minulém příspěvku na podobné téma.

Budeme ale rádi, pokud se nám ozvete a vše probereme osobně. Protože nejenže budete cenní pro své klienty, kterým pomůžete v krizové životní situaci, váš tip odměníme.


Další tipy pro odškodnění najdete na našem blogu :-)


Chcete bezplatnou radu? Kontaktujte nás!

Naši odborníci vám nezávazně poradí.

Vindicia

www.odskodnime.cz

Telefon: +420 605 921 823

Mail: info@odskodnime.cz


Sdílet článek s přáteli / kolegy: