FB Ze spokojeného, dobře odškodněného klienta se stal spolupracovník Vindicia | Vindicia s.r.o.
Vypnout Preloader

Vindicia se specializuje na to, aby svým klientům vymohla spravedlivé odškodnění po dopravních nehodách či úrazech v práci. Taková kompenzace se v průměru vyšplhá na milion korun. Za úspěchem firmy a za tím, že může působit celorepublikově, stojí i spolupráce se šikovnými odborníky, kterým na jejich práci záleží. V jednotlivých krajích jsou k dispozici těm, kteří potřebují poradit a zjistit, na co vlastně mají nárok. Jedním z těchto zpracovatelů případů je i Radek Wožniak, který se navíc k práci pro Vindicia dostal poměrně kuriózně. Původně byl totiž naším klientem!

Ještě než jste nastoupil k Vindicia, měl jste poměrně zajímavou kariéru, řeknete nám více?

Sbíral jsem zkušenosti ve více oborech. Po vojně jsem pracoval u Policie, dále pak v elektrotechnickým velkoobchodu jako vedoucí pobočky. Působil jsem i jako učitel v autoškole – možná tomu bude někdo těžko věřit, ale byl to pro mě psychický relax. Aktuálně se kromě oblasti správy majetku zabývám i zpracováním případů právě pro Vindicia.


Vy jste se s firmou seznámil jako její klient, protože se vám stala vážná dopravní nehoda. K čemu tehdy došlo?

Boural jsem ještě v době, kdy jsem byl zaměstnaný jako vedoucí pobočky elektrotechnického velkoobchodu. Řidič protijedoucího vozidla mi nedal přednost při odbočování. Já jel na motorce. Kamarádka mi dala kontakt na svou známou, že má firmu, zabývající se zastupováním klientů při jednání a hlavně vymáháním plného odškodnění od pojišťoven. Šlo samozřejmě o Vindicia.

Jelikož jsem nechtěl podstupovat jednání s pojišťovnami, tak jsem se raději na kontakt obrátil. V té době jsem ještě nevěděl, že se na tomto trhu jedná o docela velkého hráče. S jednáním a hlavně výsledky jsem byl velice spokojený. Myslím, že já sám bych takové odškodnění od pojišťovny nikdy nedostal. Vůbec jsem nevěděl, že je možné dostat zaplacenou třeba ošetřovatelku, nebo cestovní náhrady.

Zkušenost s Vindicia Vás přiměla k zajímavému kroku - sám jste se stal poradcem/zpracovatelem případů. Co přesně Vás k tomu vedlo a co ta cesta zahrnovala?

Zkušenost byla skutečně velmi kladná, hodně mě oslovilo to, že lidé nemají povědomí o tom, na co mají nárok, a kvůli tomu o spravedlivé odškodnění zbytečně přichází. Když jsem zjistil, že Vindicia dosud neměla v Karlovarském kraji fyzické zastoupení, domluvili jsme se na spolupráci. Lidé z Karlovarska, Sokolovska a dalších okresů tak nemusí případy řešit s centrálním zastoupením a mohou se obrátit přímo na mě, mají mě blíž.

Jak a kde tedy pracujete?

Společnost Vindicia (odskodnime.cz) zastupuji v Karlovarském a Plzeňském kraji.

Jak takový proces vlastně funguje? Já nebo můj kamarád se zraníme při nezaviněné dopravní nehodě. Co máme v takovém případě dělat, abychom získali maximální odškodnění?

Nejlepší je to udělat to samé, co jsem tehdy udělal já sám. Tedy nesnažit se věc vyřizovat s pojišťovnou po vlastní ose. Pojišťovna se mnohdy tváří, že platí víc, než musí a že klientovi vlastně posílá více peněz. Klient se nechá často nakrmit piškotem, je přesvědčen, že na víc už nemá nárok, podepíše souhlas s vyrovnáním. A pak už je cesta k opravdu spravedlivému vyrovnání poměrně složitá. Lepší je se na zpracovatele Vindicie obrátit ihned a poradit se s ním na dalších krocích. Zpracovatel poradí jaký je nejlepší postup a jaké jsou možnosti. Klient nic neriskuje, za to, když se nás zeptá, jaké má možnosti, samozřejmě nic neplatí. Lidé to dělají zcela běžně.

Jaké kroky proces zahrnuje? Lidé se určitě bojí, že se budou tahat s pojišťovnou o koruny a ve finále získají pár tisíc a stráví týdny u soudu.

Klient k soudu nemusí, jelikož klienta zastupují naši právníci. A ten rozdíl mezi částkou, kterou původně navrhla pojišťovna a tou, kterou vymůže Vindicia, opravdu nebývá korunový. Jde zpravidla o desítky až stovky tisíc. Takže se nebojte a oslovte nás. Rádi s vámi probereme, co je nejlepší postup. Každý má nárok na spravedlivé odškodnění a právo nerozlišuje mezi jednotlivcem a velkou pojišťovnou. Platí pro každého.


Další tipy pro odškodnění najdete na našem blogu :-)


Chcete bezplatnou radu? Kontaktujte nás!

Naši odborníci vám nezávazně poradí.

Vindicia

www.odskodnime.cz

Telefon: +420 605 921 823

Mail: info@odskodnime.cz


Sdílet článek s přáteli / kolegy: