FB Řešíte odškodnění po vlastní ose? Pravděpodobně získáte jen třetinu toho, na co máte nárok | Vindicia s.r.o.
Vypnout Preloader

Stal se vám pracovní úraz nebo jste se poranili při nezaviněné dopravní nehodě, ať už jste sami řídili, nebo v autě jen seděli? Samozřejmě máte nárok na odškodnění. A to je opravdu vysoké - v případě dopravních nehod se už vyšplhalo na milion korun, u pracovních úrazů je to neuvěřitelných 800 tisíc korun. Přitom ještě před pár lety to bylo výrazně méně!

Jedná se tedy o částky, o které má smysl bojovat. Nezapomínejte, že úraz může výrazně proměnit váš život - vypadne vám výdělek, minimálně na čas přijdete o své koníčky, limituje vaši možnost starat se o rodinu, vídat se s kamarády, prostě plnohodnotně žít. O bolestech a nepříjemném procesu rekonvalescence nemluvě. Pokud byl úraz vážný, bohužel může mít i dlouhodobé následky. Jizvy, fobie a jiné psychické potíže, trvalé bolesti, omezenou hybnost, poškozené smysly či třeba výrazné estetické poškození.

Představte si, že jste velmi aktivní člověk, který s rodinou tráví víkendy na výletech, pracuje jako trenér ve fitku. A následkem úrazu se proměníte tak, že bez bolesti ujdete sotva pár desítek metrů a o milované zaměstnání přijdete. I tyto smutné následky musí odrážet výše odškodnění.


Jenže jak na něj? Když se zraníte, je odškodnění opravdu to poslední, na co myslíte. Staráte se o to, jak si pomoci, jak se ošetřit, popřípadě se o vás bohužel musí postarat zdravotníci. Čas řešit kompenzaci po pracovním úrazu či dopravní nehodě přijde až poté.

A spousta lidí najednou zjistí, že vůbec neví, jak na to. Podle našich zkušeností asi 80 % lidí vůbec netšuí, na co má nárok. Myslí si, že jde maximálně o pár tisícovek jako bolestné a do boje o odškodnění se vůbec nepouští. Nezřídka mají strach jít proti zaměstnavateli, protože věří mýtu, že kompenzaci platí firma. A protože netuší, co a jak dělat, na co mají právo a ani představu, na kolik by mělo odškodnění alespoň zhruba vycházet, samozřejmě je nezřídka všechny strany vezmou na hůl.

Jestliže se člověk o odškodnění pokouší sám, získá jen zlomek částky, na kterou by měl nárok.

Jak to Vindicia ví? Jednoduše, velmi často se setkáváme s případy, kdy k nám klient přijde poté, co se snažil odškodnění získat po vlastní ose, popřípadě jen za pomoci právníka. Ti ale většinou nemají s podobnými případy dostatečnou zkušenost. Proto pak rychle napravujeme škody, snažíme se získat dodatečné informace i podklady a použít vše, co klientovi pomůže.

S Vindicia v průměru získáte 3x vyšší částku, než kterou byste získali sami.

Víme totiž, podle jaké metodiky je výhodné postupovat, známe triky a výmluvy některých pojišťoven a jsme si vědomi vašich nároků. Víme, že peníze musí odrážet vaše bolesti, psychický stav, dopady na celou rodinu i veškeré aspekty vašeho života. Dokonce i výhledů do vaší budoucnosti.

Nebojte se nám proto ozvat!


Měli jste vy nebo vaši blízcí dopravní nehodu či pracovní úraz? Možná váháte, jak je to s odškodněním a zda o něj bojovat. My vám rádi pomůžeme - podle naší zkušenosti klienti získají 3x více, než když se o získání kompenzace pokouší sami.


Další tipy pro odškodnění najdete na našem blogu :-)


Chcete bezplatnou radu? Kontaktujte nás!

Naši odborníci vám nezávazně poradí.

Vindicia

www.odskodnime.cz

Telefon: +420 605 921 823

Mail: info@odskodnime.cz


Sdílet článek s přáteli / kolegy: