FB Pojistka odpovědnosti - tisícovka za rok vám může ušetřit i miliony
Vypnout Preloader

Pevně věříme, že už Vindicia znáte - a tak víte, že většinou se zastáváme klientů, kterým pojišťovny nechtějí proplatit adekvátní částku. Jak je tedy možné, že tento post propaguje pojištění odpovědnosti a jde tak pojišťovnám na ruku?

Je to jen zdánlivé. Z naší praxe víme, jak velice snadno se může i ten nejpozornější a nejopatrnější člověk dostat do problémů. Na sjezdovce mu ujedou lyže a srazí snowboardistu čekajícího na vlek, vytrhne se mu pes při venčení a způsobí nehodu, nebo se jeho dítě v muzeu špatně zorientuje a neúmyslně poškodí vzácnou vázu. Ani se tak nenaděje a najednou má povinnost platit stovky tisíc, někdy i miliony korun.


Vindicia byla svědky několika situací, kdy pro svého klienta odškodnění úspěšně vymohla, ovšem platit ho bude někdo, pro kterého to znamená finanční potíže, nebo minimálně vážný závazek, až do konce života. Čím se tomu dalo zamezit?

Dobrým řešením pojištěním odpovědnoti.

To vás přijde na možná až překvapivě malou částku - podle výše limitů a podle toho, v jaké jste životní situaci, kde třeba jen o tisíckovku ročně. Navíc nekryje jen vás, ale celou vaši domácnost, tedy i partnera, děti i mazlíčky.

Spousta problémů je otázkou trošky smůly - vyteče pračka a poškodí sousedovi strop? Vy ale máte pojistku, řeší to tedy pojišťovna. Vezmete si kávu do vlaku, ten sebou cukne, pití přistane na laptopu a mobilu spolucestujícího a poškodí ho? Opět to zaplatí pojišťovna.

V následujících blozích si přiblížíme, na co se při sjednávání zaměřit, jaké jsou výjimky a jak je to s pojistkou v zahraničí.

Pozor ale na dopravní nehody, zda platí, že se odškodnění pro ověti vyplácí z povinného ručení.


Další tipy pro odškodnění najdete na našem blogu :-)


Chcete bezplatnou radu? Kontaktujte nás!

Naši odborníci vám nezávazně poradí.

Vindicia

www.odskodnime.cz

Telefon: +420 605 921 823

Mail: info@odskodnime.cz


Sdílet článek s přáteli / kolegy: