FB Odškodnění po nehodě a pracovních úrazech se šplhá na statisíce. Jak ho získat? | Vindicia s.r.o.
Vypnout Preloader

V Česku se ročně na silnicích i při výkonu práce zraní desítky tisíc Čechů. Těžký úraz ale neznamená jen bolest a dlouhé zotavování. Může poznamenat existenci celé rodiny – její fungování, psychiku, ale také finance. Lidé často netuší základní věc – mají nárok na odškodnění. A to bývá velmi vysoké, u pracovních úrazů v průměru dosahuje 800 tisíc a u dopravních nehod milion korun. Získat plnou částku ale není snadné. Jak o ni tedy nepřijít?

Obraťte se na experty, sami vysoké odškodnění nevymůžete

Společnost Vindicia, která se na kompenzace specializuje, varuje. Pokud se o získání odškodnění snaží sami poškození, většinou získají jen třetinu toho, na co mají nárok. Lepší je obrátit se na experty, kteří se v procesu vyznají, mají léta zkušeností, vybudovanou síť odborníků a kteří znají všechny triky pojišťoven a nepoctivých zaměstnavatelů. Vindicia nechává vypracovat neprůstřelné posudky, na základě kterých je vypláceno vysoké odškodnění. Má úspěšnost přes 90 % a případy se často řeší mimosoudně, takže nedojde ke zdlouhavému řízení.


Pokud Vindicia odškodnění nezíská, nic neplatíte

„Často k nám přijdou lidé, kterým po těžkém zranění pojišťovny navrhly odškodnění ve výši desítek tisíc. My jim dokázali získat přes milion korun! Navíc u nás lidé nic neriskují. Pokud pro ně odškodnění nezískáme, za služby nic neplatí. Nemáme vstupní poplatky, proto jsou naše služby dostupné všem. Případnou odměnu si bereme až z vymožené částky,“ říká Tomáš Beck, expert na odškodnění z Vindicia.

Češi neví, jak po nehodě postupovat, jaké dokumenty pojišťovnám předložit a v jakém pořadí, jak komunikovat se zaměstnavatelem nebo s posudkovým lékařem. To hraje obrovskou roli při určení výše odškodnění. Situaci komplikuje řada mýtů – lidé si chybně myslí, že odškodnění za pracovní úraz vyplácí zaměstnavatel, popřípadě netuší, že se kompenzace skládá z mnoha částí. Často se spokojí s bolestným, což je jen zlomek toho, na co mají nárok! Nenechte se připravit o stovky tisíc, které mohou po úraze pomoci celé rodině.

Vindicia dokáže získat odškodnění za dopravní nehody, pracovní úrazy, úrazy ve školách, za následky lékařského pochybení i ze soukromých pojistek. Jestli stále váháte, nebojte se na firmu obrátit. Poradí vám, na co máte v dané situaci nárok a jak byste měli postupovat. Spoustu rad a doporučení najdete na našem webu www.odskodnime.cz!


Další tipy pro odškodnění najdete na našem blogu :-)


Chcete bezplatnou radu? Kontaktujte nás!

Naši odborníci vám nezávazně poradí.

Vindicia

www.odskodnime.cz

Telefon: +420 605 921 823

Mail: info@odskodnime.cz


Sdílet článek s přáteli / kolegy: