FB Naše nadace pomáhala i letos. Podpořili jsme Ivanku a Tomáška | Vindicia s.r.o.
Vypnout Preloader

Vždy se najdou lidé, pro které je život z nějakého důvodu složitější. Statečným bojem je pro ně už i zvládání toho, co je pro jiné běžná každodennost. A dnešní komplikovaná doba je pro ně velkou výzvou. Některé takové osudy poznáváme ve Vindicia při naší práci. Naši klienti se nezřídka perou s tím, že se z plně zdravých lidí, živitelů rodin, stali závislými na cizí pomoci. A dělají krok za krokem k tomu, aby se jim a spolu s tím i jejich rodinám vedlo lépe.

Jejich vůle nás inspirovala. Rozhodli jsme se, že chceme podobné příběhy podpořit.

I proto jsme založili naši nadaci Vindicia pomáhá. Svou drobnou troškou snad přispíváme k tomu, že jsou některé osudy alespoň o trošičku méně těžké. A myslíme, že velkou roli v tom hraje i to, že lidem v nesnázích někdo naslouchá, vnímá je a projevuje zájem.

Letos jsme takto podpořili dva osudy.

Ivanku, která je velmi výtvarně nadaná mladá dáma, trápí vážná nemoc. Postupně jí ubírá možnosti pohybu i komunikace se světem. I proto jsme jí přispěli na speciální foukadlo, kterým dokáže jak malovat, tak i vyjadřovat svá přání a potřeby. Její život je tak o něco lehčí!

A malého Tomáška, který se narodil se vzácným genetickým onemocněním. Díky péči milující a statečné rodiny, díky své píli a díky šikovnosti lékařů už dávno jeho stav není beznadějný. Naopak, vytrvale se zlepšuje! :) dělá nám radost každičké video, na kterém vidíme Tomáškovy ohromné pokroky. Ještě před pár měsíci byl chlapeček na vozíčku, teď už krásně chodí sám. Jde o výsledek náročných rehabilitací, které navíc nehradí pojišťovna. Právě na další hodiny přispěla naše Nadace.

I proto jsme se letos spojili s akcí Beruška letí do nebe, kde jsme vybrali další peníze. A především jsme peníze z nadace slavnostně předali. A radost rozhodně neměli jen obdarovaní a jejich blízcí :)

Spolupráce s Beruškou na nás tak zapůsobila, že příští rok rozhodně navážeme.


Znáte někoho, kdo by přivítal pomocnou ruku?

Nebo by ulehčila život právě Vám?

Neváhejte se nám ozvat.

T: +420 605 047 391 | T: +420 605 921 823

E: vindicia@pomaha.cz


Sdílet článek s přáteli / kolegy: