FB Beruška letí do nebe: Vindicia opět podpoří nemocné děti
Vypnout Preloader

Není jim ještě ani 10 let a už musí řešit trable, které by často byly nad hlavu ledasjakého dospělého. Tomášek bojuje se spinální svalovou dystrofií a Kubíček s dětskou mozkovou obrnou a spastickou diparézou.

Vindicia a její nadace Vindicia pomáhá je podpoří na akci Beruška letí do nebe! Letošní ročník se koná 8. 6. 2024 v Letním kině v Klášterci nad Ohří. Těšit se můžete na divadelní představení, mažoretky, soutěže pro děti a živou hudbu.

Chcete se zapojit a udělat dobrý skutek?

Přispějte, prosím, libovolnou částku na transparentní účet 241849566/0600 s variabilním symbolem 32024, který spravuje nadační fond Vindicia pomáhá!

Na co vaše peníze půjdou?

Oba chlapci mají své milované, kteří se jim snaží se vším pomoci. Ale každá koruna navíc šetří rodičům i blízkým energii a pomáhá v léčbě.

Tomík se velmi posouvá díky speciálním rehabilitacím– zatímco dříve byl odkázaný na invalidní vozíček, nyní už zvládá krůčky. Je tu naděje, že se všechna snaha zúročí a chlapeček bude žít aktivní, běžný život jako ostatní děti. Jenže speciální rehabilitace ve vodě nejsou levná záležitost a nehradí je pojišťovna. Tomáškova rodina dělá vše pro to, aby je zaplatila a dopřála chlapečkovi účinnou léčbu. Hodí se jim ale každičká koruna.

Kubík se pere s následky zlé nemoci – i jemu přitom život usnadňují speciální rehabilitaci, které mu otevírají nové možnosti a dovolují jeho tělíčku co nejlépe fungovat.

Přijďte se podívat do Klášterce nad Ohří na předání šeku pro rodiny Kubíka a Tomáška. Buďte součástí něčeho velikého. Srdečně vás zveme!


Vindicia se při své práci setkává s mnoha složitými lidskými osudy, nejeden z nich nás osobně velmi oslovil. Nechceme stát bokem a odvracet zrak. Založili jsme proto nadaci Vindicia pomáhá, která se soustředí na podporu vybraných příběhů. Podporujeme děti, ale i nemocné v nesnázích a pokoušíme se jim pomoci překonat těžké období.

Podívejte se, prosím, na náš web - budeme rádi, pokud našim bojovníkům přispějete.

Neváhejte se nám ozvat ani v případě, že sami potřebujete pomoc nebo znáte někoho, komu by podpora přinesla trošku radosti a ulehčení.


Sdílet článek s přáteli / kolegy: