FB Velikonoce na silnicích konečně nebyly tragické! | Vindicia s.r.o.
Vypnout Preloader

Velikonoce patří na silnici mezi krizová období. Stejně jako třeba když nastanou Dušičky, za volant sedají i méně zkušení řidiči, kteří se navíc vydávají třeba i za příbuznými do velkých měst. Často panuje hezké počasí, lidé tak více sešlápnou plynový pedál. Do provozu se po dlouhé zimě těší i motorkáři a cyklisté, na které si už řidiči trošku odvykli. A co si budeme nalhávat, během pomlázky si kdekdo rád přihne tvrdého alkoholu, někteří pak neváhají cestou zpátky řídit.

Společně to tak tvoří negativní mix, který si každým rokem vyžádá oběti na životech. Policie proto většinou především v rizikové pondělí velm posiluje své hlídky, které kontrolují nejen dodržování rychlosti, ale také dělají namátkové měření alkoholu.

Letošek naštěstí přinesl přece jen optimističtější počty. Mrtvých bylo dokonce nejméně od začátku nového století! Letošní prodloužený víkend si na silnicích vzal dvě oběti, polovinu toho, co loňský rok.

A jak to bylo s nehodami celkově? Podle Seznam Zprávy následovně: "Z hlediska nehodovosti lze uplynulý velikonoční víkend hodnotit jako jeden z nejlepších, řekl Zlý, ředitel dopravní policie. Nehod policie eviduje 584, loni jich bylo 780 a v covidovém roce 2021 policisté zaznamenali 499 nehod. Letošních 126 zraněných bylo o 47 méně než loni, v roce 2021 se o Velikonocích při nehodách zranilo 99 lidí."

Nezapomínejte, že oběti dopravních nehod mají nárok na odškodnění. A to se v posledním roce v průměru vyšplhalo na milion korun!



Pokud jste vy nebo vaši blízcí bourali, máte v případě nezaviněné nehody nárok na odškodnění po bouračce. A to je velmi vysoké, v průměru dosahuje milionu korun a každým rokem roste. Kdo se spolehne jen sám na sebe, získá většinou ani ne třetinu této částky. Proto se raději spojte s odborníky, kteří vám poradí, na co si dát pozor a na co naopak klást důraz. Pomohou vám získat nejvyšší možné odškodnění. Vindicia má úspěšnost přes 90 %!

A hlavně, pokud pro vás odškodnění nevymůžeme, nic neplatíte. Vůbec tedy neriskujete.

Neváhejte nás proto oslovit, rádi vám pomůžeme a poradíme.


Nehody_prachy.png


Další tipy pro odškodnění najdete na našem blogu :-)


Chcete bezplatnou radu? Kontaktujte nás!

Naši odborníci vám nezávazně poradí.

Vindicia

www.odskodnime.cz

Telefon: +420 605 921 823

Mail: info@odskodnime.cz


Sdílet článek s přáteli / kolegy: